Gastroenterologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 165 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


ne znam


Autor Poruka

Ivona

27.01.2002. 02:27

Zena od 70 godina vec neko vrijeme ima poteskoce pri gutanju, stanje joj se pogorsava do granice da vise ne moze normalno jesti, po uputi doktora se salje u bolnicu. Radjena joj je Tomografia Assiale Computerizzata (mislim da je ovo CT ali nisam sigurna). Iz nekih razloga joj nisu mogli napraviti TAC sa kontrastom, pacijent kaze da krvni nalaz ima neke veze, ako znate o cemu se radi molim vas pojasnite mi.
Odranije je patila od "ernia iatale", pokusali su joj napravit gastroskopiju ali navodno "sve je zatvoreno". Radjen joj je i pregled jednjaka sa barijem. U bolnici je vec 12 dana, zadnja cetiri prima infuziju, obitelji se jos nista ne govori. Limfne zlijezde otecene s obje strane vrata. Sta slijedi? Unaprijed hvala na odgovoru i razumijevanju.

Doc.dr.sc.Ž.Babić

28.01.2002. 15:52

Ako se bolesnica već nalazi u bolnici kontaktirajte liječnika koji ju vodi i koji ima kompletan uvid u nalaze. Objasniti će Vam sve. Doc.dr.sc.Ž.Babić